Donacije

GERMANIA SPORT svake godine donira novčanu i robnu pomoć za brojne institucije, ustanove, fondacije, sportska udruženja i pojedince. Kao društvo predano društveno odgovornom poslovanju, kroz niz brojnih humanitarnih akcija osigurali smo donacije za brojne udruge i sportske kolektive.

Ponosni smo što smo uoči globalne kampanje „16 dana aktivizma protiv nasilja“, u sklopu nastavka naše kampanje „Stop nasilju nad ženama“ ustanovi Dom Duga u Zagrebu financijski pomogli iznosom od 20.000,00 kuna.

Kroz dugogodišnju kampanju Humanitarni listić također su prikupljene donacije u suradnji s brojnim poznatim osobama iz svijeta sporta, showbusinessa i javnih djelatnosti. Tako su donacije primili Centar za rehabilitaciju Josipovac, Udruga Mali zmaj, Sklonište za napuštene životinje Virovitica, Udruga za zaštitu životinja Laki i Udruga žena oboljelih i liječenih od raka Nismo same.

Za osobe sa invaliditetom na bazenu Utrina u Zagrebu više nema prepreka za ulazak u vodu jer je kao društveno odgovorno poduzeće GERMANIA SPORT izdvojila sredstva za nabavku uređaja za spuštanje u bazen osoba s invaliditetom.

Ujedno, nastavljen je kontinuirani rad na očuvanju okoliša, pa je tako donacija osigurane i za Green Environmental Research kako bi ih podržali u njihovom hvalevrijednom radu. Uz to, u akciji „Budi pobjednik – očisti podmorje“ svoj ekološki doprinos dali su vrijedni članovi ronilačkih klubova Nautilus, Sveti Roko, Ekološko - ronilačkog kluba Korčula i drugih klubova. Uoči i za vrijeme ljetne sezone organiziraju brojne akcije čišćenja podmorja uzduž obale i otoka, a donacijom novčanih sredstava GERMANIA SPORT je klubovima pomogla organizirati što više akcija čišćenja diljem Splitsko-dalmatinske, Šibensko-kninske i Dubrovačko-neretvanske županije.

Pomoć su dobili i Udruga osoba sa cerebralnom paralizom Srce, Savez izviđača Hrvatske, Klub varaždinskih branitelja i DVD Selca, a osigurane su i stipendije za dvoje mladih perspektivnih studenata.