Najbolja praksa u industriji

Pravni poslovi i praćenje usklađenosti poslovanja (Regulatory Compliance)

Kontinuirano razvijamo sustav za usklađenost poslovanja i internih akata s postojećim zakonskim okvirima. Brinemo o zaštiti osobnih podataka naših igrača te u poslovanju koristimo najviše sigurnosne standarde kako bismo osigurali povjerljivost infromacija. Suradnjom s regulatornim tijelima i drugim ključnim sudionicima omogućujemo stvaranje sigurnijeg i transparentnijeg okruženja za igrače.

Plaćanje (Fraud, Risk, AML)

Sigurnost je temelj našeg poslovanja, stoga nadgledamo sve transakcije u okviru društva i osiguravamo njihov legitimitet. Kontinuirano radimo na unaprjeđenju sigurnosti sustava te prevenciji prevara, kako eksternih tako i internih. U okviru djelatnosti u čijem je središtu sprječavanje pranja novca društvo GERMANIA SPORT sudjeluje u detekciji i sprječavanju svih potencijalnih sumnjivih transakcija ilegalnih novčanih sredstava. Kako bismo osigurali nesmetano poslovanje, posebnu pozornost posvećujemo procesu identifikacije, procjene i kontrole svih potencijalnih rizika.

Informacijska sigurnost

U skladu s najboljim praksama u industriji, naši zaposlenici kreiraju, provode i održavaju najkvalitetnije politike i procedure informacijske sigurnosti.

Marketing

Potrebe naših korisnika su nam najvažnije, pa marketing tim kreira kampanje u skladu sa njima. Komunikacija sa korisnicima se vodi putem svih marketinških kanala i kontinuirano usklađujemo strategiju našeg potencijala sa potrebama tržišta.