O društvu GERMANIA SPORT d.o.o

GERMANIA SPORT d.o.o. među vodećim je trgovačkim društvima u djelatnosti priređivanja igara na sreću i sportskog klađenja u Republici Hrvatskoj. Društvo je osnovano 1998. godine, a u ovom trenutku brend je na tržištu Republike Hrvatske prisutan sa 193 uplatna mjesta, više od 400 samoposlužnih terminala za klađenje, Automat klubom i Casinom. U GERMANIA SPORT d.o.o. gotovo 600 profesionalaca svakog dana radi na kontinuiranom unaprjeđenju usluga, s ciljem da uspješno predvidi potrebe klijenata i pruži najbolji ugođaj u ovoj industriji zabave.

U okviru osnovne djelatnosti GERMANIA SPORT ima vlastitu produkciju i ponudu visokokvalitetnih tečajeva za klađenje na najrazličitije sportske i druge događaje, s oko 15.000 tečajeva na više od 700 događaja dnevno. Osim toga, u svakom trenutku u ponudi je i više od 350 standardnih igara na nogometne utakmice i više od 450 specijalnih igara na ostale sportove. Kao podršku organizaciji sportskog klađenja koristimo zaokruženi informatički sustav proizvodnje, održavanja i nadogradnje pratećeg softwarea koji omogućava pouzdano umrežavanje velikog broja uplatnih mjesta i kvalitetno upravljanje rizikom. Ujedno, cjelokupna ponuda GERMANIA SPORT dostupna je i na Android i iOS platformi.

Sa željom da svojim korisnicima pružimo objedinjenu ponudu usluga i informacija, u okviru društva GERMANIA SPORT na internetu je od 2014. godine aktivan i mrežni portal Germanijak.hr, namijenjen kladiteljima svih profila, kao i sportskim entuzijastima i poklonicima.

Posvećeni smo modernizaciji društva u cjelini te sudjelujemo u razvoju uspješne tržišne ekonomije, istovremeno poštujući životnu sredinu i okruženje u kojem živimo. U svakom segmentu društva postoji prostor za boljitak, pa već dugi niz godina s najrelevantijim institucijama u Republici Hrvatskoj sudjelujemo u izgradnji kvalitetnijeg društva kroz neprekidne društveno odgovorne akcije.