Klađenje na loto

Germania Sport priređuje i organizira klađenja na izvlačenja lota različitih država, i to Italije, Španjolske, Češke, Poljske, Grčke i Mađarske.

Uz to, jedna od perjanica društva GERMANIA SPORT je proizvod  LUCKY G, planiran, projektiran, izrađen i testiran znanjem, iskustvom i vlastitim IT kapacitetima našeg društva. Aplikacija je prilagođena za potrebe priređivanja igre na internetskom portalu kao i na uplatnim mestima (Land Base), a dostupna je i verzija za POS terminale. Time je zaokružena kompletna ponuda i svi vidovi priređivanja igre na tržištu.

Izvlačenja brojeva održavaju se svakih pet minuta, 24 sata dnevno, sedam dana u tjednu, tijekom cijele godine, s atraktivnim tečajevima na izvučene brojeve, 35 izvučenih od 48 brojeva, u suvremenoj animaciji i s atraktivnim vizualnim prikazom. Uz brojne podigre u okviru ovog proizvoda nudi se i multiplikator dobitaka te dopunski sistemi za nagrađivanje, što naši igrači prepoznaju kao novu vrijednost, prepoznatljiv stil i drugačiji vid zabave.

Industrijske standarde i ispunjenost regulatornih normi, LUCKY G potvrđuje kroz brojne certifikate prema tržištima na kojima posluje. Certifikati ITC (Institut for Testing and Certification) i GA (Gaming Associate) mogu se vidjeti na mrežnoj poveznici u nastavku: