Nastavlja se naša akcija „Novi dresovi za nove prvake“, na red došla Concordia

Nastavlja se naša akcija „Novi dresovi za nove prvake“, na red došla Concordia

Akcija „Novi dresovi za nove prvake”  GERMANIA SPORT KLADIONICE, u kojoj donira novu sportsku opremu lokalnim klubovima, klubovima iz nižih liga i manje profitnim sportovima, nastavlja se već danas, u ponedjeljak smo obukli zagrebački NK Čulinec u novo ruho, a danas je na red došla Concordia, koja je također dobila novu prvu, rezervnu i golmansku garnituru dresova.

„Zahvaljujemo GERMANIJI jer ćemo konačno zaigrati u našim bojama. Dečki su već isprobali dresove i odlični su. Bit će sjajni za proljetni dio sezone. Mi smo klub koji ovisi o pomoći grada Zagreba i članarinama naših roditelja. Imamo jednog većeg sponzora koji nam je pomogao s prošlom opremom pa je ovo dobro došlo rasterećenje i za njega. U nove dresove obući ćemo seniore, a stare ćemo dati juniorskoj momčadi,“ ispričao nam je član uprave NK Concordije Franjo Žaja.

NK Concordija se nalazi u zagrebačkom naselju Granešina. Osnovana je pod nazivom Pionirski grad na inicijativu nekoliko nogometnih zaljubljenika. 1992. godine promijenila je ime u Concordia. Od 1995. do 1999. nosi naziv Concordia Zlaring, a od 1999. godine sadašnji naziv Nogometni klub Concordia. Klub se u svojoj povijesti natjecao u nižerazrednim ligama. Trenutačno je u 1. Zagrebačkoj nogometnoj ligi. Nakon prvog dijela sezone zauzimaju 10. mjesto na ljestvici.

Akciju Novi dresovi za nove prvake pokrenuli smo kako bismo podržali male, lokalne klubove, ali i neprofitne sportove i talente. Ovim putem tvrtka GERMANIA iskazuje zahvalnost zajednici i sportu koji je praktiči nacionalni brend u Hrvatskoj. GERMANIA je tek započela donacijama sportske opreme, a Concordia je drugi klub koji smo opremili ovaj tjedan. Akcija podrške lokalnim klubovima se nastavlja širom Lijepe naše već sljedeći tjedan. GERMANIJINI dresovi spremni su za početak drugog dijela sezone, a još mnogo klubova očekivati podršku naše tvrtke.

Želite li i vaš lokalni sportski kolektiv vidjeti u novim dresovima, a ne možete si priušitit novu garnituru, javite nam se na [email protected], a mi ćemo vam se javiti povratno, ako ste ušli u kandidaturu za našu akciju...

(foto: Germania Sport kladionica)