Marketing

Happy Monday Bonus

Imaš Germania račun? Provjeri svoj bonus svakog ponedjeljka jer imamo iznenađenje za tebe! Ponedjeljak postaje tvoj sretan dan uz Happy Monday Bonus.

Hattrick Bonus

HATTRICK BONUS je spreman za sve novoregistrirane GERMANIA SPORT igrače. Sve što trebaš je registrirati se, napraviti uplatu i ostvariti bonus. Pravo na ovaj bonus ostvaruju i ranije registrirani igrači koji dosad nemaju ostvarenu uplatu.

Tisuće razloga za gol

Jedan od glavnih događaja po kojima ćemo sigurno pamtiti 2022. godinu je Svjetsko prvenstvo u nogometu. Tim povodom organizirana je akcija Tisuće razloga za gol – za svaki gol Hrvatske na Svjetskom prvenstvu u Kataru, GERMANIA SPORT je donirala 30.000 kuna!

Mreže protivnika tresle su se sedam puta i tako donijele sedam donacija, i to za Pučku kuhinju Sveti Duh Zagreb, Specijalnu bolnicu za kronične bolesti dječje dobi Gornja Bistra, Udrugu MoSt Split, Humanitarnu udrugu Rijeka ljubavi Osijek, Krijesnicu – Udrugu za pomoć djeci i obiteljima suočenim s malignim bolestima, Udrugu Breza Osijek te Kuću sv. Josipa – Hrvatski Leskovac.