Nastavlja se velika akcija Germanije – NOVI DRESOVI ZA NOVE PRVAKE!

Nastavlja se velika akcija Germanije – NOVI DRESOVI ZA NOVE PRVAKE!

Klubovi se ne dijele na velike i male, u dresovima Germanie se svi mogu osjećati kao šampioni! Nastavlja se dugogodišnja popularna akcija Germanie – Novi dresovi za nove prvake, kroz koju je do sada podijeljeno preko 700 kompleta opreme! I to je tek početak...

Ova inicijativa je pokrenuta kako bi i manji sportski kolektivi osjetili podršku i dobili vjetar u leđa za nove uspjehe, pa će jedan nogometni tim tjedno biti nagrađen vrhunskom opremom, marke Adidas. Akcija uključuje i malonogometne klubove.

Prijave se mogu slati na e-mail adresu [email protected], a trebaju sadržavati sljedeće informacije o klubu: naziv, mjesto, ligu u kojoj se natječu te kratku priču ili zanimljivosti o klubu.

Germania dijeli po 20 kompleta dresova svakoj ekipi – za 18 igrača, plus dva golmanska, a oni mogu biti u boji po želji i sa apliciranim grbom kluba.

„Zbog velikog interesa, ponovo pokrećemo akciju kroz koju smo pomogli lokalne klubove širom Hrvatske. Cilj akcije je da se i nogometašima iz manjih mjesta i nižih liga omoguće najbolji uvjeti za trening i odigravanje utakmica. Tako želimo podržati kolektive koji promoviraju sportske vrijednosti, okupljaju mlade iz svog kraja i usmjeravaju ih na nogometna igrališta, rade sa mlađim kategorijama i trude se da se plasiraju u viši rang takmičenja. Pozivamo klubove da se prijave i priključe velikoj zajednici klubova sa našim dresovima, koji su sada još kvalitetniji i bolji“, istaknula je Kristina Džigurskimendažer korporativnih poslova u Germaniji.

Pored vrijedne donacije, klubovi mogu očekivati i medijsku promociju, jer će se njihove zanimljive priče naći na portalu www.germanijak.hri drugim portalima.