Novi dresovi za nove prvake: NK Klana će igrati u novim dresovima koje sponzorira Germania Sport

Novi dresovi za nove prvake: NK Klana će igrati u novim dresovima koje sponzorira Germania Sport

Germania nastavlja akciju 'Novi dresovi za nove prvake'. Kompleti dresova dodijeljeni su nogometnom klubu Klana čije su utakmice i društveni događaji lokalne zajednice i mjesto susreta i druženja.

Nogometni klub Klana utemeljen je 1931. godine, kada su iz Italije, iz Napulja, s odsluženja vojnoga roka prvu pravu kožnatu loptu u Klanu donijeli Frane Medvedić i Frane Starčić "Jardasov". U službena natjecanja (ligu) Klana se uključuje 1935.godine. U svojoj dugoj i bogatoj povijesti, klub je imao mnogo uspona i padova, noseći se s raznim nedaćama i besparicom, no zahvaljujući bezuvjetnoj i beskompromisnoj ljubavi i entuzijazmu ljudi toga kraja, uspio je opstati do današnjih dana.

Igrači kluba zaigrali su u novim dresovima.

“Zahvaljujemo se Germaniji na sponzorstvu u dresovima budući da su nam isti bili izrazito potrebni zbog dotrajalosti starih. Već dvanaestu godinu predsjednik sam Nogometnog kluba Klana i sve ciljeve koje smo na početku zacrtali, uspješno smo i ostvarili. Tako smo postavili nadstrešnicu za gledatelje ispod koje može stati stotinjak ljudi, napravili nove svlačionice i dio investicije zaokružili sustavom navodnjavanja koji će pomoći da igralište u ljetnim mjesecima ostane zeleno. Nogometni klub Klana ove godine obilježava devedesetu godišnjicu, a time nastavljamo tradiciju predaka koji su započeli na kamenjaru, a danas klub ima predivan travnati teren.”, izjavio je predsjednik kluba Ivica Barak.

NK Klani želimo sretnu devedesetu obljetnicu te bar još duplo toliko godina igre!