NK Čepin prvi trećeligaš kojeg je „obukla“ Germania Sport kladionica

NK Čepin prvi trećeligaš kojeg je „obukla“ Germania Sport kladionica

„Kad dobijete i jednu garnituru dresova, dobro vam dođu na ovoj razini, a kad dobijete obje, znači da ste mirni barem godinu dana što se tog tiče. Dosad su nam pomagali mali sponzori kad smo nabavljali dresove, tako da će nam ova donacija dosta značiti i biti poticaj za dalje. Mi smo mali trećeligaš i svaka pomoć nam dobro dođe,“ rekao je klupski predsjednik Ivan Žeravica.

NK Čepin osnovan je 1928. kao Slavonac, a osnovali su ga trgovci i pisari iz Čepina. U ožujku te godine bilo je osnivanje Slavonca, a inicijatori su bili: Đuro Petrović, Joško Cezor, Stjepan Ferić, Rudolf Bek, Stjepan Getoš, Geza Šimić i dr. Tadašnje boje kluba su bile zelena i bijela. Prva službena utakmica je odigrana 1. travnja 1928. protiv ŠK Croatia iz Osijeka. U siječnju 1993. godine preimenovan je u NK Čepin, a to ime nosi i danas u 3. HNL. Trenutačno su četvrti, a na proljeće će prvo kolo nakon zimske pauze odigrati u novim zeleno-bijelim dresovima koje je donirala GERMANIA.

Akciju smo pokrenuli kako bismo podržali male, lokalne klubove, ali i neprofitne sportove i talente. Ovim putem tvrtka GERMANIA iskazuje zahvalnost zajednici i sportu koji je praktiči nacionalni brend u Hrvatskoj. GERMANIA je tek započela donacijama sportske opreme, a Čepin je treći klub koji smo opremili dosad. Akcija podrške lokalnim klubovima se nastavlja širom Lijepe naše, GERMANIJINI dresovi spremni su za početak drugog dijela sezone, a još mnogo klubova očekivati podršku naše tvrtke.

Želite li i vaš lokalni sportski kolektiv vidjeti u novim dresovima, a ne možete si priušitit novu garnituru, javite nam se na [email protected], a mi ćemo vam se javiti povratno, ako ste ušli u kandidaturu za našu akciju...

(foto: Germania Sport kladionica)