S NOVIM LOPTAMA U NOVE POBJEDE - GERMANIA u posjetu “Grabi”

S NOVIM LOPTAMA U NOVE POBJEDE - GERMANIA u posjetu “Grabi”

Treninzi nogometaša Trešnjevke na domaćem terenu, popularnoj i svim pratiteljima zagrebačkog nogometa poznatoj "Grabi", od sada su mnogo lakši jer su nove sponzorske lopte GERMANIA SPORTA stigle na teren. Sa novim loptama vrijedno uvježbavaju driblinge, sjajne asistencije i bilježe golove.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

“Sretni smo da sportskom opremom kao i na drugi način možemo pomoći održanju kvalitetnog sportskog života u Zagrebu. Bavljenje sportom je važno a mi se trudimo da budemo vjetar u leđa svima onima koji se žele baviti sportom” – rekao je Tonko Zubak, Menadžer korporativnih poslova GERMANIE SPORT.

Osnovana davne 1926. godine

Podsjetimo, uvjerljivo najveći uspjeh trešnjevačkog kluba u više od 90 godina klupske povijesti jest ulazak u Prvu saveznu ligu SFRJ. U najvišem rangu nogometnog natjecanja u bivšoj državi NK Trešnjevka igrala je tri sezone od 1963/1964. do 1965./1966.

U istom periodu, u sezoni 1963./1964. NK Trešnjevka nastupila je i u Europi i to u Kupu velesajamskih gradova protiv portugalskog Belenensesa. Isto natjecanje će drugi zagrebački klub iz Prve savezne lige, Dinamo, slavno osvojiti samo tri sezone kasnije. Među navedenim tadašnjim zagrebačkim prvoligašima postoji i slavna spona jer je za Dinamo u proslavljenoj sezoni nastupao i Branko Gračanin koji je ponikao upravo u Trešnjevci i među ostalim nastupio i u utakmici protiv Belenensesa.

GERMANIA SPORT u sklopu svojih aktivnosti na polju društveno odgovornog poslovanja nastoji podržati lokalne klubove, a na sponzorstvu se zahvalio Mislav Gašparović, voditelj škole nogometa i tajnik kluba. “Zahvalni smo GERMANIJI na uručenim trenažnim loptama, drago nam je da podržavaju lokalni nogomet.” Rekao nam je Gašparović.