NK Slavija zahvaljujući akciji Germania Sport kladionica dobio nove dresove

NK Slavija zahvaljujući akciji Germania Sport kladionica dobio nove dresove

Akcija tvrtke GERMANIA SPORT „Novi dresovi za nove prvake“ ovaj tjedan oblači klubove po Slavoniji, u ponedjeljak smo dvije nove igračke i golmansku ganrituru dostavili trećeligašu NK Čepinu, a danas je novo ruho dobio klub iz 2. ŽNL NK Slavije Staro Petrovo Selo.

„Super su dresovi, onako kako smo se dogovorili s Germanijom tako smo i dobili. Dečki su vidjeli dresove i jako im se sviđaju. Ova donacija će nam puno značiti jer se inače krpamo za dresove kako znamo i umijemo. Imamo jednog manjeg sponzora koji nam je dosad pomagao, a ova vaša donacija će nas obući za nastavak sezone. Trenutačno smo peti na ljestvici, prva tri kluba će u ligu više pa se nadamo da ćemo i mi biti među njima. Bodovni zaostatak nije velik i nadamo se ligi više sljedeće sezone. Dresove za nju već imamo,“ rekao nam je član uprave NK Slavije Staro Petrovo Selo Ivan Kašić.

Iako ne postoji točan službeni podatak, nagađa se kako je klub registriran 1949. godine s imenom “Slavija” po uzoru na mnoga društva i klubove tadašnje države i općeslavenske. I tamošnja mljekara, koja je dugo vremena bila sponzor i pružala pomoć klubu, od svog osnutka imala je ime “Slavija”.  Prva službena utakmica odigrana je protiv NK “Slavonca” iz Nove Kapele, a rezultat je bio 3: 2. Najbolje rezultate postigli su u vremenu sadašnje države natječući se u 3. HNL, ali nažalost taj uspjeh bio je kratkotrajan. Danas su, eto, član 2. ŽNL s realnom ambicijom odlaska u rang iznad sljedeće sezone. Trenutačno su peti, a na proljeće će prvo kolo nakon zimske pauze odigrati u novim zeleno-bijelim dresovima koje je donirala GERMANIA.

Akciju smo pokrenuli kako bismo podržali male, lokalne klubove, ali i neprofitne sportove i talente. Ovim putem tvrtka GERMANIA iskazuje zahvalnost zajednici i sportu koji je praktiči nacionalni brend u Hrvatskoj. GERMANIA je tek započela donacijama sportske opreme, a Čepin je treći klub koji smo opremili dosad. Akcija podrške lokalnim klubovima se nastavlja širom Lijepe naše, GERMANIJINI dresovi spremni su za početak drugog dijela sezone, a još mnogo klubova očekivati podršku naše tvrtke.

Želite li i vaš lokalni sportski kolektiv vidjeti u novim dresovima, a ne možete si priušitit novu garnituru, javite nam se na [email protected], a mi ćemo vam se javiti povratno, ako ste ušli u kandidaturu za našu akciju...

(foto: Germania Sport kladionica)