Novi dresovi za nove prvake: NK Bedenik će igrati u novim dresovima koje sponzorira Germania Sport

Novi dresovi za nove prvake: NK Bedenik će igrati u novim dresovima koje sponzorira Germania Sport

Germania nastavlja akciju 'Novi dresovi za nove prvake'. Kompleti dresova dodijeljeni su nogometnom klubu Bedenik čije su utakmice i društveni događaji lokalne zajednice i mjesto susreta i druženja.

NK Bedenik natječe se u 3. ŽNL sjever NS Bjelovarsko-bilogorske županije, a klub je osnovan 2002. godine.

Igrači kluba zaigrali su u novim dresovima.

“Ovim putem se zahvaljujemo Germania Sport kladionici na velikodušnoj donaciji u vidu novih dresova što pridonosi poboljšanju osnovnih uvjeta za neometan rad kluba u novoj sezoni!“, poručili su iz kluba.

NK Bedenik želimo puno sreće u natjecanjima s novim dresovima, a akcija Novi dresovi za nove prvake se nastavlja.

Klubovi se ne dijele na velike i male, u dresovima Germanije se svi mogu osjećati kao šampioni! Kroz akciju Novi dresovi za nove prvake je do sada podijeljeno preko 700 kompleta opreme! I to je tek početak...

Ova inicijativa je pokrenuta kako bi i manji sportski kolektivi osjetili podršku i dobili vjetar u leđa za nove uspjehe, pa će jedan nogometni tim tjedno biti nagrađen vrhunskom opremom, marke Adidas. Akcija uključuje i malonogometne klubove.

Prijave se mogu slati na e-mail adresu dresovigermaniasport.hr, a trebaju sadržavati sljedeće informacije o klubu: naziv, mjesto, ligu u kojoj se natječu te kratku priču ili zanimljivosti o klubu.

Germania dijeli po 20 kompleta dresova svakoj ekipi – za 18 igrača, plus dva golmanska, a oni mogu biti u boji po želji i s apliciranim grbom kluba.

Zbog velikog interesa, ponovo pokrećemo akciju kroz koju smo pomogli lokalne klubove širom Hrvatske. Cilj akcije je da se i nogometašima iz manjih mjesta i nižih liga omoguće najbolji uvjeti za trening i odigravanje utakmica. Tako želimo podržati kolektive koji promoviraju sportske vrijednosti, okupljaju mlade iz svog kraja i usmjeravaju ih na nogometna igrališta, rade s mlađim kategorijama i trude se da se plasiraju u viši rang takmičenja. Pozivamo klubove da se prijave i priključe velikoj zajednici klubova s našim dresovima, koji su sada još kvalitetniji i bolji“, istakla je Kristina Džigurski, menadžerica korporativnih poslova u Germaniji.

Pored vrijedne donacije, klubovi mogu očekivati i medijsku promociju, jer će se njihove zanimljive priče naći na portalu www.germanijak.hr i drugim portalima.

U proteklih 20 godina, Germania je postala jedan od vodećih priređivača iz područja igara na sreću i sportskog klađenja u Hrvatskoj. Kako bi svojim korisnicima pružili objedinjenu ponudu usluga i informacija, tvrtka Germania Sport 2014. godine pokrenula je specijalizirani sportski portal Germanijak.hr koji je na putu da postane najčitaniji specijalizirani portal u Hrvatskoj.

Germania veliku važnost pridaje i društveno odgovornom poslovanju na koje izdvaja značajan postotak godišnjeg budžeta, a sve kako bi zajednici vratili dio onoga što je dala, budući da su nas ova burna vremena i nedaće poput covida, potresa i klimatskih promjena poučile da profit nije najbitniji, već solidarnost, aktivna participacija u zajednici, uz održivi razvoj kompanije.

U skladu s tim Germania osim brojnih jednokratnih donacija potrebitim udrugama i ustanovama sudjeluje i u ekološkim projektima, zdravstvenim akcijama, te stipendira mlade talente, a veliki naglasak stavlja i na participaciju samih zaposlenika u društveno odgovornim akcijama.