NK Bilo Velika Pisanica na proljeće u dresovima tvrtke Germania Sport

NK Bilo Velika Pisanica na proljeće u dresovima tvrtke Germania Sport

„Dečki su prezadovoljni s dresovima. Vidjeli su ih, odradili smo malo fotografiranje i spremit ćemo ih za proljetni dio prvenstva. Ova vaša donacija će nam dobro doći jer nije lako zatvoriti financije u 1. županijskoj ligi. Dosad smo sredstva za dresove nabavljali od općine tako da će nas ova vaša donacija malo rasteretiti. Malo nam pomažu manji sponzori, privatni poduzetnici iz sela, nešto dobijemo od većih sponzora, snalazimo se,“ rekao je Germanijaku klupski dopredsjednik Marijan Dinjar.

NK Bilo Velika Pisanica član je 1. ŽNL Bjelovarsko-bilogorske i trenutačno je šesti na ljestvici nakon polusezone 19/20. Iduće kalendarske godine nadaju se kako se mogu primaknuti ka vrhu, a kako bi dobro izgledali dok se uspinju stepenicama hrvatskog niželigaškog nogometa pobrinula se GERMANIA donacijom novih dresova.

Akciju smo pokrenuli kako bismo podržali male, lokalne klubove, ali i neprofitne sportove i talente. Ovim putem tvrtka GERMANIA iskazuje zahvalnost zajednici i sportu koji je praktiči nacionalni brend u Hrvatskoj. GERMANIA je tek započela donacijama sportske opreme, a Bilo je četvrti klub koji smo opremili dosad. Akcija podrške lokalnim klubovima se nastavlja širom Lijepe naše, GERMANIJINI dresovi spremni su za početak drugog dijela sezone, a još mnogo klubova očekivati podršku naše tvrtke.

Želite li i vaš lokalni sportski kolektiv vidjeti u novim dresovima, a ne možete si priušitit novu garnituru, javite nam se na [email protected], a mi ćemo vam se javiti povratno, ako ste ušli u kandidaturu za našu akciju...

(foto: Germania Sport kladionica)