Novi dresovi za nove prvake: NK Slavonac Gradište od sad u dresovima koje sponzorira Germania Sport Kladionica

Novi dresovi za nove prvake: NK Slavonac Gradište od sad u dresovima koje sponzorira Germania Sport Kladionica

Germania nastavlja akciju 'Novi dresovi za nove prvake'. Kompleti dresova dodijeljeni su NK Slavonac iz gradišta kraj Županje! S predsjednikomkluba Brankom Dretvićem razgovarali smo nakon utakmice juniora Slavonca u kojoj su s 0:2 slavili na gostovanju u Vukovaru, kod vršnjaka iz Radničkog.

“Naš klub osnovan je 1947. godine, a seniori nam igraju u 1. ŽNL i iskreno, ove sezone nam ne ide dobro“ iskren je predsjednik Gradištanaca. Nadamo se kako će im se u novim dresovima s logom Germanije uskoro osmjehnuti sreća i na terenu.

Za budućnost ne bi trebalo strahovati, u klubu pored seniora i juniora treniraju još stariji pioniri, mlađi pioniri i limači, ukupno oko stotinjak djece. Igraju na mjesnom stadionu Ljese koji broji 500 sjedećih mjesta.

“Donirani dresovi nam puno znače, sada ih imamo već dosta i raspolažemo s garniturama u više boja“ rekao nam je Dretvić. Pored ljubavi prema NK Slavoncu, što se navijačke pripadnosti Gradištanaca tiče, većina je podijeljena između hajdukovaca i dinamovaca, a u ovom malom slavonskom mjestu ponekad se čak i osjete tenzije između Madrida i Katalonije.

“Hajdukovci su za Barcelonu, a dinamovci za Real“ objasnio nam je predsjednikovog kluba koji se sada pridružio Germanijinijoj nogometnoj obitelji.

Klubovi se ne dijele na velike i male, u dresovima Germanije se svi mogu osjećati kao šampioni! Kroz akciju Novi dresovi za nove prvake je do sada podijeljeno preko 700 kompleta opreme! I to je tek početak...

Ova inicijativa je pokrenuta kako bi i manji sportski kolektivi osjetili podršku i dobili vjetar u leđa za nove uspjehe, pa će jedan nogometni tim tjedno biti nagrađen vrhunskom opremom, marke Adidas. Akcija uključuje i malonogometne klubove. Prijave se mogu slati na e-mail adresu [email protected],a trebaju sadržavati sljedeće informacije o klubu: naziv, mjesto, ligu u kojoj se natječu te kratku priču ili zanimljivosti o klubu. Germania dijeli po 20 kompleta dresova svakoj ekipi – za 18 igrača, plus dva golmanska, a oni mogu biti u boji po želji i s apliciranim grbom kluba.

„Zbog velikog interesa, ponovo pokrećemo akciju kroz koju smo pomogli lokalne klubove širom Hrvatske. Cilj akcije je da se i nogometašima iz manjih mjesta i nižih liga omoguće najbolji uvjeti za trening i odigravanje utakmica. Tako želimo podržati kolektive koji promoviraju sportske vrijednosti, okupljaju mlade iz svog kraja i usmjeravaju ih na nogometna igrališta, rade s mlađim kategorijama i trude se da se plasiraju u viši rang takmičenja. Pozivamo klubove da se prijave i priključe velikoj zajednici klubova s našim dresovima, koji su sadajoš kvalitetniji i bolji“, istakla je Kristina Džigurski, menadžerica korporativnih poslova u Germaniji.

Pored vrijedne donacije, klubovi mogu očekivati i medijsku promociju, jer će se njihove zanimljive priče naći na portalu www.germanijak.hr i drugim portalima. U proteklih 20 godina, Germania je postala jedan od vodećih priređivača iz područja igara na sreću i sportskog klađenja u Hrvatskoj. Kako bi svojim korisnicima pružili objedinjenu ponudu usluga i informacija, tvrtka

Germania Sport 2014. godine pokrenula je specijalizirani sportski portal Germanijak.hr koji je na putu da postane najčitaniji specijalizirani portal u Hrvatskoj. Germania veliku važnost pridaje i društveno odgovornom poslovanju na koje izdvaja značajan postotak godišnjeg budžeta, a sve kako bi zajednici vratili dio onoga što je dala, budući da su nas ova burna vremena i nedaće poput covida, potresa i klimatskih promjena poučile da profit nije najbitniji, već solidarnost, aktivna participacija u zajednici, uz održivi razvoj kompanije.

U skladu s tim Germania osim brojnih jednokratnih donacija potrebitim udrugama i ustanovama sudjeluje i u ekološkim projektima, zdravstvenim akcijama, te stipendira mlade talente, a veliki naglasak stavlja i na participaciju samih zaposlenika u društveno odgovornim akcijama.