Novi plavi i bijeli dresovi Germania Sport kladionice idu u Rokovce

Novi plavi i bijeli dresovi Germania Sport kladionice idu u Rokovce

NK Frankopan Rokovci-Andrijaševci dočekat će proljeće u 1. ŽNL Vukovarsko-srijemske s novom prvom, novom rezervnom i novom garniturom golmanskih dresova... Prvi dio sezone 2019/20. završili su na odličnom drugom mjestu, a mi u Germaniji nadamo se kako će im novi dresovi biti poticaj za napad na prvo mjesto na proljeće.

„Imamo sedam selekcija i klubu s našim financijama nije ih lako sve odjenuti. Ova će nam donacija jako puno pomoći jer vjerujem da su naši seniori s ovim dresovima pokriveni barem nekoliko sezona. Sve su to mladi dečki i vole lijepo izgledati i lijepo se obući, a ovi novi dresovi su doista prekrasni. Nadam se da će nam pomoći u napadu na vrh 1. županijske lige ove sezone," rekao nam je klupski predsjednik Tomislav Škegro.

Akciju smo pokrenuli kako bismo podržali male, lokalne klubove, ali i neprofitne sportove i talente. Ovim putem tvrtka GERMANIA iskazuje zahvalnost zajednici i sportu koji je praktiči nacionalni brend u Hrvatskoj. GERMANIA je tek započela donacijama sportske opreme, a Rokovci su šesti klub koji smo opremili dosad. Akcija podrške lokalnim klubovima se nastavlja širom Lijepe naše, GERMANIJINI dresovi spremni su za početak drugog dijela sezone, a još mnogo klubova očekivati podršku naše tvrtke.

Želite li i vaš lokalni sportski kolektiv vidjeti u novim dresovima, a ne možete si priušitit novu garnituru, javite nam se na [email protected], a mi ćemo vam se javiti povratno, ako ste ušli u kandidaturu za našu akciju...

(foto: Germania Sport kladionica)