Nove dresove u našoj akciji dobio je prvi klub Brune Petkovića

Nove dresove u našoj akciji dobio je prvi klub Brune Petkovića

„Novi dres ONK Metković popularno je nazvan "europski dres" s obzirom na to kako nam je glavni klupski cilj svake sezone preko Kupa se plasirati u Europu. Sljedeće godine proslavit ćemo 50. obljetnicu osnivanja župe svetog Nikole biskupa i 45. rođendan ONK Metković, dvije institucije desne strane grada smo objedinili u jedno,“ rekao je glavni tajni kluba Marin Jelčić.

ONK Metković osnovan je, dakle, 1975. godine, a sljedeće će proslaviti svoju 45. obljetnicu i novi dresovi će im biti svojevrstan preuranjeni poklon, a nadaju se kako će u njima što bolje zaključiti sezonu 2019/20. koju igraju u 1. ŽNL Dubrovačko-neretvanske.

Tvrtka GERMANIA SPORT ovom donacijom nastavila je svoju društveno odgovornu akciju „Novi dresovi za nove prvake“ kako bi pomogla popularizirati sport u lokalnim zajednicama, kao i pomogla razvoju lokalnih sportskih klubova. Akcija donacije dresova se nakon Metkovića nastavlja širom lijepe naše. U GERMANIJI su uvjereni kako će ovaj oblik donacija pomoći klubovima u ostvarivanju najboljih rezultata.

Želite li i vaš lokalni sportski kolektiv vidjeti u novim dresovima, a ne možete si priušitit novu garnituru, javite nam se na [email protected], a mi ćemo vam se javiti povratno, ako ste ušli u kandidaturu za našu akciju...

(foto: Germania Sport kladionica)