Lokosi iz Kutine – Ćiro ih motivira, a Germania sponzorira

Lokosi iz Kutine – Ćiro ih motivira, a Germania sponzorira

Donacija dresova tvrtke GERMANIA SPORT niželigašu NK Lokomotiva Kutina omogućit će igračima tog kluba da se u naredne dvije sezone ne moraju misliti kako će izgledati na nogometnim travnjacima. Klub koji se trenutno nalazi u drugoj županijskoj ligi ima velike ambicije da ove godine u nastavku sezone godine stignu do gornje polovice ljestvice, a možda, jednoga dana, i do ranga više.

Akcija „Novi dresovi za nove prvake”  GERMANIA SPORT KLADIONICE, u kojoj sponzorira novu sportsku opremu lokalnim klubovima, klubovima iz nižih liga i manje profitnim sportovima, nastavlja se već danas. U četvrtak, 23. 1.2019. godine, u novog ruho obukli smo NK Spartak, klub koji uz pomoć EU fondova planira ubrzati izgradnju novog stadiona, dok sezonu planiraju završiti u gornjem dijelu ljestvice.

NK Lokomotiva jedan je od rijetkih klubova u županijskim nogometnim ligama koji stavlja naglasak na uspješno vođenje društvenih mreža, a upravo radi takvih „sitnica“ vidljivo je kako je klub u rukama entuzijasta koji svoj posao rade s velikom ljubavlju.

Zanimljivo, poslije svake utakmice na službenoj Facebook stranici NK Lokomotiva Kutina moguće je pronaći detaljan izvještaj s utakmice gdje se, osim klasičnih podataka tko je igrao i kakav je bio konačan rezultat, može pronaći i pravi mali izvještaj gdje možemo pratiti tijek utakmice. Dovoljno je reći da takve stvari nemaju ni neki hrvatski prvoligaši...

Trebamo istaknuti kako Lokosi iz Kutine imaju i dobro ustrojeni omladinski pogon, a nedavno su se na društvenim mrežama pohvalili i svoji Chilavertom koji je hladnokrvno realizirao najstoržu kaznu za veliko slavlje njegovih suigrača. Snimku pogotka pogledajte OVDJE.

Jednako tako, valja istaknuti kako u ovom klubu nema „mesara“ pa su tako jesenski dio sezone završili na vodećem mjestu po fair playu u cijeloj ligi što je također nešto vrijedno pohvale.

Jednako tako, njihov predani rad prepoznao je i legendarni Miroslav Ćiro Blažević koji ih je u sebi svojstvenom stilu motivirao uoči jedne od utakmica u jesenskom dijelu sezone.

Što više analiziramo rad Lokosa iz Kutine, to nam je sve jasnije i jasnije kako sponzoriranje dresova nije mogla otići u bolje ruke. Ovim putem u ime Germania Sport kladionice i portala germanijak.hr želimo puno sreće i sportskog uspjeha momčadi Lokomotive iz Kutine, a nadamo se da će s novim dresovima doći i novi uspjesi.

Akciju Novi dresovi za nove prvake pokrenuli smo kako bismo podržali male, lokalne klubove, ali i neprofitne sportove i talente. Ovim putem tvrtka GERMANIA iskazuje zahvalnost zajednici i sportu koji je praktički nacionalni brend u Hrvatskoj. GERMANIA je tek započela sponzoriranje sportske opreme, a NK Dračice samo su jedan u nizu klubova koje GERMANIA planira sponzorirati. Akcija podrške lokalnim klubovima se nastavlja širom Lijepe naše već sljedeći tjedan. GERMANIJINI dresovi spremni su za početak drugog dijela sezone, a još mnogo klubova očekivati podršku naše tvrtke.

Želite li i vaš lokalni sportski kolektiv vidjeti u novim dresovima, a ne možete si priuštiti novu garnituru, javite nam se na [email protected], a mi ćemo vam se javiti povratno, ako ste ušli u kandidaturu za našu akciju...

(foto: Germania Sport kladionica)