Dubravka planira u gornji dom tablice, a novi dresovi su im dodatni vjetar u leđa

Dubravka planira u gornji dom tablice, a novi dresovi su im dodatni vjetar u leđa

Donacija dresova tvrtke GERMANIA SPORT čevrtoligašu NK Dubravki Zagorac omogućit će igračima tog kluba da se u naredne dvije sezone ne moraju misliti kako će izgledati na nogometnim travnjacima. Klub koji se trenutno nalazi u četvrtoj ligi ima velike ambicije da ove godine u nastavku sezone godine stignu do gornje polovice ljestvice, a možda, jednoga dana, i do ranga više.

Akcija „Novi dresovi za nove prvake” GERMANIA SPORT KLADIONICE, u kojoj sponzorira novu sportsku opremu lokalnim klubovima, klubovima iz nižih liga i manje profitnim sportovima, nastavlja se već danas. U srijedu, 29. 1.2019. godine, u novog ruho obukli smo NK Lokomotivu iz Kutine, klub koji je čak i popularni Ćiro znao motivirati uoči važnih utakmica.

NK Dubravka–Zagorac osnovan je 1946. godine, a trenutno se nalaze u 4. nogometnoj ligi. Iako se nakon 13. odigranih kola nalaze na devetom mjestu, nogometaši Dubravke odlučni su da u nastavku sezone stignu do gornjeg dijela ljestvice.

U prvom dijelu sezone Dubravka je igrala veoma dobro, ali su zato u posljednjih četiri prvenstvenih kola upisali svega jedan bod od mogućih 12. GERMANIA SPORT KLADIONICA shvatila je kako im je potreban dodatni poticaj kako bi ponovno mogli ostvarivati rezultate na kakve su njihovi navijači navikli pa će tako u nastavak sezone ući sa dvije garniture potpuno novih dresova.

Razgovarali smo s tajnikom kluba, gospodinom Rožićem, koji nam je odmah objasnio kako su im sponzorirani dresovi od velike važnosti:

"Nema sumnje da su nam bili potrebni i da nam puno znače. Gledajte, savez ne pomaže manje klubove koliko bi trebao pa se moramo okrenuti donacijama, a ova Germania Sport kladionice nam je svakako jako dobro došla", započeo je tajnik kluba, pa nastavio o klupskim ambicijama:

"U ovom trenutku nas rang iznad ne zanima, za to se puno toga treba posložiti. Trenutno smo deveti, cilj je sezonu završiti u gornjem dijelu ljestvice, a dalje... Kako su budemo napravili, tako će nam i bit", dodao je iznimno simpatičan gospodin Rožić koji nam je na kraju rekao kako su dres Dubravke nosila i neka poznata imena hrvatskog nogometa:

"Ufff, kako ne, bilo ih je puno, ali ono što ja znam sa stopostotnom sigurnošću je da su naši članovi bili gospodin Samir Toplak i Saša Paska, a sigurno ih je bilo još", zaključio je tajnik NK  Dubravke, Miroslav Rožić.

Akciju Novi dresovi za nove prvake pokrenuli smo kako bismo podržali male, lokalne klubove, ali i neprofitne sportove i talente. Ovim putem tvrtka GERMANIA iskazuje zahvalnost zajednici i sportu koji je praktički nacionalni brend u Hrvatskoj. GERMANIA je tek započela sponzoriranje sportske opreme, a NK Dubravka-Zagorac samo su jedan u nizu klubova koje GERMANIA planira sponzorirati. Akcija podrške lokalnim klubovima se nastavlja širom Lijepe naše već sljedeći tjedan. GERMANIJINI dresovi spremni su za početak drugog dijela sezone, a još mnogo klubova očekivati podršku naše tvrtke.

Želite li i vaš lokalni sportski kolektiv vidjeti u novim dresovima, a ne možete si priuštiti novu garnituru, javite nam se na [email protected], a mi ćemo vam se javiti povratno, ako ste ušli u kandidaturu za našu akciju...

(foto: Germania Sport kladionica)