Jamnica s novim dresovima od Germania Sport kladionice napada prvo mjesto

Jamnica s novim dresovima od Germania Sport kladionice napada prvo mjesto

Akcija „Novi dresovi za nove prvake”  GERMANIA SPORT KLADIONICE, u kojoj sponzorira novu sportsku opremu lokalnim klubovima, klubovima iz nižih liga i manje profitnim sportovima, nastavlja se već danas. U srijedu, 5.2.2019. godine, u novog ruho obukli smo NK Jasenovac, klub koji se može pohvaliti činjenicom da je jedan od 16 najstarijih u povijesti hrvatskog nogometa.

NK Jamnica osnovana je 19. ožujka 1975. godine kao član/sekcija sportskog društva Jamnička Kiselica. Klub djeluje na području Nogometnog središta Jastrebarsko i Nogometnog saveza Zagrebačke županije, a trenutno se nalaze na 3. mjestu 1.ŽNL.

Iako prošla godina nije bila naročito dobra za njih, Jamnica se ove godine podigla te su sada veliki konkurenti u borbi za prvo mjesto. Iako momčad izgleda veoma dobro, s posljednjom utakmicom jesenskog dijela prvenstva od kluba se oprostio i trener Ivica Orečić kojem se klub zahvalio na suradnji te su na svojoj službenoj facebook stranici iskazali zahvalnost treneru koji klub nije napuštao u teškim trenucima već se do kraja borio i postepeno dolazio do sve boljih rezultata što ih je u konačnici dovelo do ovog trećeg mjesta.

Valja istaknuti kako klub radi izvrstan posao kada je riječ o mlađim uzrastima, a posljednji igrač koji je napravio iskorak je mladi Luka Pavlak koji je karijeru započeo u Jamnici dok je danas član mlađih kategorija hrvatske nogometne reprezentacije baš kao i juniorske momčadi zagrebačkog Dinama koji iz godine u godinu ostvaruju vrhunske rezultate, kako u nacionalnom prvenstvu, tako i u kontinentalnim natjecanjima,

Danas klub ima 105 registrirani i aktivni nogometaša u mlađim kategorijama i seniorima.

Akciju Novi dresovi za nove prvake pokrenuli smo kako bismo podržali male, lokalne klubove, ali i neprofitne sportove i talente. Ovim putem tvrtka GERMANIA iskazuje zahvalnost zajednici i sportu koji je praktički nacionalni brend u Hrvatskoj. GERMANIA je tek započela sponzoriranje sportske opreme, a NK Jamnica Pisarovina samo je jedan u nizu klubova koje GERMANIA planira sponzorirati. Akcija podrške lokalnim klubovima se nastavlja širom Lijepe naše već sljedeći tjedan. GERMANIJINI dresovi spremni su za početak drugog dijela sezone, a još mnogo klubova očekivati podršku naše tvrtke.

Želite li i vaš lokalni sportski kolektiv vidjeti u novim dresovima, a ne možete si priuštiti novu garnituru, javite nam se na [email protected], a mi ćemo vam se javiti povratno, ako ste ušli u kandidaturu za našu akciju...

(foto: Germania Sport kladionica)